Koerier Breda

Laat uw pakketten verzenden door de ervaren koerier voor Breda

Bent u woonachtig in de omgeving Breda en zoekt u een ervaren koerier? Een koeriersdienst voor Breda en omstreken waar mensen werken met passie voor hun werk? Dan bent u bij Van Meel Service aan het juiste adres. Bij ons werken namelijk koeriers met passie voor hun werk, die altijd tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat uw pakketje zo netjes mogelijk wordt afgeleverd. Als koerier in Breda weten wij onze weg in uw stad, maar we zijn natuurlijk ook in te zetten voor het versturen van pakketjes buiten de stadsgrenzen. We zijn in te zetten voor zowel lokale als internationale zendingen!

De koeriersdienst voor Breda

Als koeriersbedrijf in Breda helpen wij u graag met het versturen van uw zendingen. Wij zorgen ervoor dat alles snel en veilig wordt afgeleverd. Het maakt daarbij niet uit of de zending klein of groot is. Bij ons hebt u te maken met een flexibele koerier voor Breda, met een webordersysteem waar u al uw zendingen mee in de gaten kunt houden. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector. Zodoende bent u er zeker van dat er bij ons mensen met routine werken die graag aan de slag gaan om uw zending veilig op de plaats van bestemming aan te laten komen.

Meer weten over onze koeriersdienst voor Breda?

Bij ons koeriersbedrijf in Breda vindt u gediplomeerd personeel met vele jaren ervaring. Daar komt bij dat we goede tarieven hanteren. We hanteren de hoogste veiligheidsnormen, zodat u er altijd rekening mee kunt houden dat uw pakketje met de grootste zorg wordt behandeld. Als wij een zending aannemen, dan wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog afgeleverd. Al onze transporten zijn uitgerust met een GPS volgsysteem. U kunt altijd even contact met ons opnemen met vragen, of om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.