Onze diensten

Koeriersdiensten

Voor goederen die met spoed geleverd moeten worden door heel Europa kunnen wij met onze auto’s dit voor u verzorgen. De zending kan direct opgehaald worden en verzonden worden.
Ook grotere zendingen kunnen wij verzorgen door samenwerking met verschillende collega-bedrijven.

Distributievervoer

Dagelijks verzorgen wij in Brabant en Zeeland voor diverse opdrachtgevers distributie ritten.
Wij onderscheiden ons door deze opdrachtgevers s’morgens nog de mogelijkheid te geven om zendingen te versturen.
Uw zendingen worden dezelfde werkdag nog bezorgd in Brabant en Zeeland. Voor deze bedrijven zijn wij het verlengstuk geworden voor kwaliteit en service waar ook onze opdrachtgevers voor willen staan.
Wij begrijpen dat het in deze tijd belangrijk is om voor uw relatie een stap extra te zetten. Ook het snel en correct bezorgen van uw zendingen is een belangrijke schakel. Maak daarom gebruik van onze diensten en ervaar de service.

Chauffeursdiensten

Indien u een bedrijf heeft die transport voor derden doet of eigen vervoer doet met vrachtwagens en/of bussen en u heeft een ervaren chauffeur nodig omdat u een chauffeur heeft die ziek of een dag vrij is of vakantie heeft dan kunnen wij voor deze chauffeur invallen.

Logistieke diensten

Bedrijven die op zoek zijn naar hulp in de logistiek kunnen bij ons terecht. Van Meel Service biedt diensten aan voor de op- en overslag van goederen waarbij het mogelijk is om de goederen tijdelijk onder te brengen in ons depot.

De opslagruimte kan tevens als hub dienen voor collega-bedrijven om samen met ons de goederen sneller op de plaats van bestemming te krijgen.

Wij hebben jarenlange ervaring in diverse logistiektaken zoals: heftrukbediening, magazijnwerkzaamheden en het in- en uitladen van laadruimtes. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het in- en ompakken van dozen en pallets.

Contact opnemen?
Contact opnemen?
info@vanmeelservice.nl
0165234000