Koerier Roosendaal?

Koerier Roosendaal

Bent u op zoek naar een betaalbare koerier in Roosendaal? Dan is Van Meel Service is uw ideale partner! Reeds 25 jaar is Van Meel Service actief in Roosendaal en omstreken in het leveren van koeriersdiensten aan particulieren en bedrijven. Wij zorgen er voor dat uw goederen veilig én snel op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Voor specifieke verzoeken omtrent de verzending kunt u ons altijd benaderen.

Koerier Roosendaal

Internationaal actief

Het is mogelijk om uw zending in het buitenland te laten afleveren. Hierbij kunnen wij samenwerken met één van onze collega koeriers om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De ideale koeriersdienst voor particulieren en bedrijven

Onze laadruimte is geschikt voor het vervoeren van objecten van alle soorten en maten. Zowel particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht om objecten veilig van A naar B te laten vervoeren. Uw zending kan door ons op locatie worden opgehaald.

De voordelen van Van Meel Service

Hieronder treft u een overzicht aan van de belangrijkste voordelen van onze dienstverlening:

  • Transport op basis van de hoogste veiligheidsnormen
  • Zeer snelle dienstverlening: vaak nog op dezelfde dag mogelijk
  • Betaalbare tarieven: informeert u gerust naar de mogelijkheden
  • Eenvoudig uw transport lokaliseren via het track & trace systeem

Vandaag nog een koerier inschakelen in Roosendaal?

Wij begrijpen als geen ander dat er haast is bij het vervoeren van goederen en dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een betrouwbare koerier in uw omgeving. In Roosendaal zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip en wij helpen u dan ook graag bij uw (internationale) transport.

Jaarlijks helpen wij honderden klanten om het transport vlekkeloos te laten verlopen, wordt u onze volgende tevreden klant?

Via het onderstaande telefoonnummer kunt u vrijblijvend informatie ontvangen en direct een afspraak inplannen.

Contact opnemen?
Contact opnemen?
info@vanmeelservice.nl
0165234000