Spoedritten Roosendaal?

Spoedritten Roosendaal?

Bent u met spoed op zoek naar een koeriersdienst in Roosendaal? Van Meel Service is gespecialiseerd in het verzorgen van spoedritten en is met meer dan 25 jaar ervaring de ideale partij om de zending voor u zo snel mogelijk op locatie af te leveren.

Wij begrijpen als geen ander dat er haast geboden kan zijn bij het afleveren van goederen. In het geval van een bedrijf kan de productie bijvoorbeeld vertraging oplopen wanneer er een bepaald onderdeel niet op tijd aanwezig is. Door gebruik te maken van een spoedkoerier bespaart u dan ook in de meeste gevallen tijd en geld.

Spoedritten Roosendaal

Een betrouwbaar adres voor spoedritten

Van Meel Service is een betrouwbare koeriersdienst waarbij veiligheid en snelheid centraal staan. U kunt al uw spoedeisende opdrachten aan ons toevertrouwen. Onze kennis en ervaring vormt gecombineerd onze grootste kracht om iedere opdracht tot een succes te maken.

Onze optimale planning stelt ons in staat om onder grote tijdsdruk te kunnen werken. De zending wordt op discrete wijze door ons behandeld. Met al uw wensen omtrent de verzending wordt rekening gehouden door ons vakkundige team.

Waarom u ons het beste kunt inschakelen?

  • Gediplomeerd personeel
  • Discrete behandeling van uw zending
  • Zeer snelle levering
  • Betaalbare tarieven
  • Uw zending is volgbaar via het track & trace systeem

Direct een afspraak maken voor een spoedrit?

In Roosendaal is Van Meel Service in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor (internationale) spoedritten van objecten tot 500kg.

Indien u direct een afspraak wilt inplannen, dan kunt het beste contact met ons opnemen via het onderstaande telefoonnummer. U kunt ons bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

Voor specifieke wensen en algemene vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Jaarlijks helpen wij honderden klanten naar alle tevredenheid met spoedritten. Wordt u de volgende?
 

Contact opnemen?
Contact opnemen?
info@vanmeelservice.nl
0165234000