Koerier in Breda verzendt voordelig pakketten

Wilt u een pakketje versturen en zoekt u een ervaren koerier in Breda? Een koeriersdienst voor Breda en omstreken waar mensen werken met passie voor hun werk? Dan bent u bij Van Meel Service aan het juiste adres. Bij ons werken namelijk koeriers met passie voor hun werk, die altijd tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat uw pakketje zo netjes mogelijk wordt afgeleverd.

Als koerier in Breda weten wij onze weg in uw stad te vinden, maar we zijn natuurlijk ook in te zetten voor het versturen van pakketjes buiten de stadsgrenzen. We zijn in te zetten voor zowel lokale als internationale zendingen.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

De koeriersdienst voor Breda

Als koeriersbedrijf in Breda helpen wij u graag met het versturen van uw zendingen. Wij zorgen ervoor dat alles snel en veilig wordt afgeleverd. Het maakt daarbij niet uit of de zending klein of groot is. Bij ons hebt u te maken met een flexibele koerier voor Breda, met een webordersysteem waarmee u al uw zendingen in de gaten kunt houden. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector. Zodoende bent u er zeker van dat er bij ons mensen met routine werken die graag aan de slag gaan om uw zending veilig op de plaats van bestemming aan te laten komen.

  • Direct een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zeer veilig, snel & betaalbaar

Onze koeriers in Breda zijn verantwoordelijke chauffeurs die met veel zorg de pakketten van onze klanten vervoeren en afleveren. 7 dagen per week zijn wij beschikbaar voor zowel lokaal transport in de regio Breda alsook internationaal transport. U mag het volgende van onze transportdienstverlening en chauffeurs verwachten:

  • Afspraak = afspraak
  • 120% goede dienstverlening
  • Opslag & overslag
  • Betaalbare tarieven
  • Gediplomeerd personeel
  • Track & trace
  • Hoge veiligheid
  • Spoedritten altijd mogelijk

Wilt u nu met spoed een pakket laten vervoeren per koerier in Breda of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via +31165 234000. Wij zorgen dat uw levering veilig en snel aankomt.

De koeriersdienst voor Breda

Bij ons koeriersbedrijf in Breda vindt u gediplomeerd personeel met vele jaren ervaring. Daar komt bij dat we scherpe tarieven hanteren. We hanteren de hoogste veiligheidsnormen, zodat u er altijd op kunt rekenen dat uw pakketje met de grootste zorg wordt behandeld. Als koeriersbedrijf in Breda helpen wij u graag met het versturen van uw zendingen.

Bij ons hebt u te maken met een flexibele koerier voor Breda, met een webordersysteem waarmee u al uw zendingen in de gaten kunt houden.

Van spoedrit tot opslag van goederen

Onze bezorgers zetten we in voor meerdere diensten. De chauffeurs rijden korte spoedritten op aanvraag, maar rijden eveneens naar bestemmingen internationaal. Laat ons weten van welke van onze diensten u graag gebruik wilt maken:

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Kosten transportdienst

Voor een koerier in Breda van Van Meel Service betaalt u betaalbare prijzen. De kosten voor onze diensten zijn afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard hangt dit af van de soort dienst die u kiest en van de grootte van uw pakket of transport, maar ook de leverlocatie en levertermijn spelen mee. Voor de exacte kosten van uw levering kunt u het beste contact met ons opnemen. U hoort dan snel van ons wat de levering zal kosten.

Meer weten over onze koeriersdienst voor Breda?

Wij zorgen ervoor dat alles snel en veilig wordt afgeleverd. Het maakt daarbij niet uit of de zending klein of groot is. Als wij een zending aannemen, dan wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog afgeleverd. Al onze transporten zijn uitgerust met een GPS volgsysteem. U kunt altijd contact met ons opnemen met vragen, of om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Neem direct contact op