Containertransport

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Containertransport

Voor containertransport bent u aan het juiste adres bij Van Meel Service. Wij hebben de kennis in huis van alle logistieke dienstverlening en kunnen uw containers transporteren. Wij zijn u graag van dienst om objecten van klein tot groot te transporteren. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het efficiënt organiseren van de logistiek van uw bedrijf.

Een van onze sterke punten is onze flexibiliteit in onze planning van de werkzaamheden en het volgen van uw zending. U kunt via ons webordersysteem alle informatie vinden. Dit is vanaf het plaatsen van een opdracht tot het volgen van de zending. U weet dus altijd waar uw container is.

Containertransport door Van Meel Service

 • Toegankelijke tarieven;
 • Gediplomeerde werknemers;
 • Veiligheid staat altijd voorop;
 • Track & Trace op elke zending;
 • Spoedritten zijn altijd mogelijk;
 • 25 jaar ervaring in de transportsector;
 • Wij zijn een betrouwbare partner.

 

Wilt u ons inschakelen voor uw containertransport? Neem dan direct contact met ons op. Het is altijd geheel vrijblijvend om bij ons te informeren naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Logistiek bedrijf in Roosendaal

U kunt bij ons als koerier in Roosendaal terecht voor diverse logistieke diensten. Van transport tot pakket en pallet opslag en overslag. De kwaliteit en service die wij u bieden is ongeëvenaard vergeleken met andere logistieke bedrijven in Roosendaal. Wij kunnen voor u uw container van en naar de haven transporteren. Ons transport gaat door de hele Benelux en daarbuiten.

Naast gepland transport kunt u bij ons ook terecht voor spoedritten. Wij kunnen het transport voor u op korte termijn verzorgen. Wij begrijpen dat er soms haast achter zit. Als u voor spoedtransport kiest, bespaar je tijd en geld en voorkom je dat er vertraging oploopt. Onze spoedkoeriers staan altijd voor u klaar.

Kosten van containertransport

Er zitten uiteraard kosten verbonden aan onze services. Deze kosten verschillen per zending. Wij zorgen er echter altijd voor dat u een betaalbaar tarief krijgt. Indien u meer wilt weten over de kosten en andere informatie rondom uw transport, neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met nu naar de mogelijkheden omtrent uw transport.

Neem contact met ons op

Als u ons wilt inschakelen voor het vervoer van uw container of andere diensten omtrent transport, kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt zeer eenvoudig via de website een offerte aanvragen. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en kijken altijd met u naar de mogelijkheden omtrent uw transport.

Contact opnemen? Offerte aanvragen! Onze diensten

Vrijblijvend de mogelijkheden bekijken

Vul hiernaast uw gegevens in en bekijk de opties

Vraag specifieke prijzen op en bekijk hoe wij jou van dienst kunnen zien

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.