Dé koerier in Roosendaal

Ben je woonachtig in Roosendaal en ben je hier nu op zoek naar een goede, betrouwbare koerier? Of heb je hier een bedrijf en wil je graag dat je professionele pakketjes zonder problemen op de plaats van bestemming aankomen? Wij helpen je hier dan graag mee verder. We hebben bij Van Meel Service een flinke ervaring opgebouwd als het op het verzenden van pakketjes aankomt en we zetten deze ervaring ook graag in voor jou. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk je pakketje is voor jou maar ook voor de persoon die dit pakket gaat ontvangen. Vandaar ook dat wij ons grote moeite betrachten om dit pakketje helemaal perfect voor je te transporteren.

De nummer één in de transportsector is particulieren en bedrijven graag van dienst om pakketten veilig en snel van A naar B te vervoeren.

Wil je de koerier direct inschakelen? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op en wij vertellen je meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Betrouwbare koeriersdienst in Roosendaal

Onze koeriersdienst in Roosendaal en omstreken heeft al ruim 25 jaar ervaring met het transporteren van je pakketjes en goederen. We hebben door de jaren heen heel wat kleine en grote pakketjes voor onze klanten bezorgd. Het maakt ons daarbij niet uit of we deze pakketjes voor je in de buurt afleveren, of dat wij hier de halve wereld over reizen. Je bent bij het versturen van je pakketjes altijd helemaal op de hoogte van waar dit pakketje zich bevindt, door middel van ons geavanceerde track and trace systeem. Onze wagens zijn daarnaast uitgerust met een GPS systeem, om zo de veiligheid van de zendingen en goederen te kunnen garanderen.

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

120% goede dienstverlening

Maar waarom zou je kiezen voor onze dienstverlening? We zetten de voordelen voor je op een rij, zodat je precies weet wat je kunt verwachten:

 • Afspraak is afspraak
 • 120% goede dienstverlening
 • opslag & overslag
 • Betaalbare tarieven
 • Gediplomeerd personeel
 • Track and trace. Via het webordersysteem kun je je zending volgen
 • Jarenlange ervaring in het vak
 • Hoge mate van veiligheid. Alle auto’s, busjes en vrachtwagens zijn voorzien van een GPS volgsysteem
 • Spoedritten zijn altijd mogelijk.

Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw transport vlot en soepel te laten verlopen.

Van koeriersdiensten tot distributievervoer

Bij ons koeriersbedrijf ben je op het juiste adres voor tal van diensten: transport, opslag & overslag, logistiek en spoedritten

Koeriersdiensten. Wil je snel een product laten vervoeren? Wij kunnen met spoed goederen leveren door heel Europa. De zending kan direct opgehaald worden en verzonden worden. Wij werken snel!

Distributievervoer. Distributieritten voor verscheidene opdrachtgevers. Je kunt als opdrachtgever ’s ochtends nog beslissen om een zending te versturen. Alle zendingen worden dezelfde dag nog bezorgd!

Chauffeursdiensten. Is de chauffeur van de vrachtwagen of bus ziek thuis? Of heeft een chauffeur vakantie of een vrije dag? Dan kan één van onze ervaren chauffeurs voor diegene invallen

Logistieke diensten Wij bieden hulp in de logistiek. Zo kun je goederen tijdelijk bij ons onderbrengen en bieden we nog meer diensten aan voor de op- en overslag van diverse goederen. Van heftrukbediening tot aan het in- en uitladen van laadruimtes.

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Betaalbare tarieven

Door onze efficiënte werkwijze kun je veel kosten besparen. Bij ons geniet je te allen tijde van betaalbare tarieven en dienstverlening van de beste kwaliteit. Wil je meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de kosten. Dan weet je precies waar je aan toe bent op het gebied van eventuele toeslagen, vrachtkosten en kilometerprijzen.

Wij streven er naar om korte communicatielijnen te onderhouden met onze klanten, zodat de zending zo snel mogelijk van A naar B kan worden gebracht op de aangegeven wijze.

Schakel de koerier in Roosendaal in!

Schakel direct de hulp in van dé koerier in Roosendaal en ervaar de voordelen zelf! Als je meer wilt weten over ons bedrijf in Roosendaal, dan raden wij je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen met al je vragen. We vertellen je dan alles over ons bedrijf wat je maar wilt weten. Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Te allen tijde zorgen we er voor dat jouw pakketje zo snel mogelijk op de juiste plek aankomt. Over het algemeen, als het logistiek mogelijk is, gebeurt dit dezelfde dag nog. Je klant heeft het pakketje als snel in huis! Ben je benieuwd naar de tarieven of heb je een andere vraag? Schakel ons dan ook in als je meer wilt weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Neem vrijblijvend contact op. Graag helpen we je verder. Ook zijn wij werkzaam in Breda.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Neem direct contact op