De beste logistieke bedrijven voor Roosendaal

Heeft u een zending die verstuurd moet worden en wilt u hiervoor een ervaren bedrijf inschakelen? Voor logistieke bedrijven bij Roosendaal neemt u vandaag nog contact op met Van Meel Service. Ons bedrijf heeft de kennis en ervaring in huis om elke zending veilig en snel te kunnen verzenden. We raden u dan ook van harte aan om eens op deze website te kijken als u meer wilt weten over ons, of over de diensten die wij u aan kunnen bieden. Als logistiek bedrijf voor koerier in Roosendaal en omstreken zijn wij zowel in te zetten voor een kleine zending als voor een grote zending, lokaal of internationaal.

De nummer één in de transportsector is particulieren en bedrijven graag van dienst om pakketten veilig en snel van A naar B te vervoeren.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Logistieke bedrijven in Roosendaal en omstreken

Van Meel Service heeft u meerdere verschillende diensten te bieden, waarmee we ons onderscheiden van andere transport bedrijven te Roosendaal. Wij verzorgen het transport van uw pakket, waarbij we in te schakelen zijn voor spoedritten, maar ook voor zendingen die minder haast hebben. Wij zorgen niet alleen voor dag distributie, maar ook voor nacht distributie. Hiernaast bieden wij ook een chauffeurs dienst en zijn wij in te zetten voor allerhande andere logistieke diensten. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor opslag en overslag. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

  • Direct een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Van Meel Service

Wij werken volgens een aantal punten zodat u als klant zeker weet dat u bij ons goed zit als het gaat om logistieke dienstverlening. Deze punten zijn:

  • Afspraak = afspraak;
  • 120% goede dienstverlening;
  • opslag en overslag;
  • Betaalbare tarieven;
  • Gediplomeerd personeel;
  • Track & trace;
  • Hoge veiligheid;
  • Spoedritten altijd mogelijk.

 

Deze punten zorgen ervoor dat u op ons als logistiek bedrijf kunt vertrouwen en dat wij uw zending met de beste dienstverlening en zorg mogelijk naar de eindbestemming vervoeren. Onze transportdienst is uiteraard veilig en verloopt op een vlotte manier. Door het track and trace systeem weet u altijd waar uw zending is en dat de goederen onderweg zijn of juist al zijn afgeleverd. Wij zijn de nummer 1 in de transportsector! Onze diensten bestaan uit de standaard koerierdiensten, distributievervoer, chauffeursdiensten en logistieke diensten.

De kosten van logistiek in Roosendaal

Aan de logistieke service van Van Meel Service zitten uiteraard kosten verbonden. De kosten verschillen per zending. Hierbij moet u denken aan de grootte van het pakket dat u wilt laten vervoeren, het tijdstip waarop u het wilt laten vervoeren en andere zaken. Wij zorgen er uiteraard altijd voor dat u een betaalbaar tarief krijgt! Voor meer informatie over de kosten is het aan te raden dat u contact met ons opneemt zodat wij samen met u kunnen kijken naar wat het beste bij uw zending past.

Transport in de buurt van Roosendaal

Als u kiest voor de diensten van Van Meel Service weet u zeker dat u bent beland bij het beste bedrijf voor logistiek transport in de omgeving van Roosendaal. Van Meel Service heeft al ruim 25 jaar aan ervaring in de logistiek. U kunt er zeker op rekenen dat u de beste service en kwaliteit mogelijk in huis haalt! U kunt niet alleen op lokaal of nationaal niveau op ons rekenen maar ook op internationaal niveau! Bij ons werken enkel mensen die gemotiveerd zijn en de routine goed kennen. Zij dragen de zorg van uw zending dus u kunt er altijd zeker van zijn dat uw zending goed overgebracht wordt!

Wij streven er naar om korte communicatielijnen te onderhouden met onze klanten, zodat de zending zo snel mogelijk van A naar B kan worden gebracht op de aangegeven wijze.

Onze diensten

transport roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Opslag en overslag in Roosendaal

Zoek je een bedrijf voor opslag en overslag in Roosendaal? Ook dan zit je goed bij Van Meel Service. Bij ons is het mogelijk op pakketten en pallets tijdelijk op te slaan. Daartoe hebben we diverse depots tot onze beschikking. Ook is het mogelijk deze depots te gebruiken als hub, zodat jouw producten sneller van A naar B verplaatst kunnen worden.

Spoedritten naar en vanuit Roosendaal

Als er spoed bij is kan Van Meel Service het transport op korte termijn voor jou verzorgen. Soms is er nu eenmaal haast bij geboden. Door voor spoedtransport te kiezen bespaar je tijd en geld, door te voorkomen dat vertraging opgelopen wordt. Wij hebben spoedkoeriers tot onze beschikking die jou uit de brand kunnen helpen.

Meer weten over ons logistiek bedrijf voor Roosendaal?

Het is belangrijk om uw zending of logistiek te laten verzorgen door een bedrijf waar veel ervaring in huis is. Er zijn meerdere logistieke bedrijven in Roosendaal en omstreken te vinden, maar de kwaliteit en service die wij u te bieden hebben is ongeëvenaard. Vandaar ook dat wij u aanraden om gewoon eens een kijkje te nemen op de overige pagina’s van onze website om meer te weten te komen over wat wij u allemaal op dit gebied te bieden hebben. We staan ook altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. Ook verzorgen wij transport in Breda.

Neem nu contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als logistiek bedrijf? Dan kunt u nu vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden! Contact opnemen doet u door het contactformulier op de website in te vullen.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt.

Offerte aanvragen! Onze diensten

Neem direct contact op