Pakket en pallet opslag en overslag Roosendaal

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pakket en pallet opslag en overslag bij Van Meel Service Roosendaal

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor de opslag en overslag van pakketten en pallets zit je goed bij Van Meel Service in Roosendaal. Wij bieden diensten aan voor de opslag en overslag van goederen. Hierbij is het mogelijk om pakketten en pallets tijdelijk onder te brengen in ons depot. Deze opslagruimte kan ook dienen als hub zodat wij samen kunnen werken met collega-bedrijven om goederen sneller op de plaats van bestemming te krijgen.

Opslag en overslag te Roosendaal

Een logistieke dienst is nog niet afgerond met het transport van handelswaar naar de plaats van bestemming. Vaak moet de handelswaar nog verder worden gedistribueerd. Ook de andere diensten, zoals het overpakken van de lading in kleinere delen kunnen wij voor jou regelen. Doordat wij de dienst van opslag en overslag van pakketten en pallets aanbieden heb jij tijdens het gehele logistieke proces slechts één partner nodig. Wij zorgen ervoor dat de opslag en overslag precies gebeurt zoals jij dat wenst.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan binnen ons bedrijf in Roosendaal. Naast de logistieke diensten zoals de opslag en overslag van pakketten en pallets bieden wij ook chauffeursdiensten, distributievervoer, transportdiensten en koeriersdiensten aan. Onze koeriersdienst gaat door heel Europa en kan ook met spoed gebeuren. Zendingen kunnen direct opgehaald worden en worden verzonden. Ook bieden wij voor diverse opdrachtgevers distributieritten aan. Dit doen wij vooral in Brabant en Zeeland. Wij onderscheiden onszelf in deze dienst doordat wij dezelfde werkdag de zending nog versturen en bezorgen. Uiteraard zijn ook spoedritten mogelijk!

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Voordelen van Van Meel Service

Uiteraard hangen er enkele voordelen aan vast als je er voor kiest om ons als logistiek bedrijf in te huren. Wij hebben deze punten op een rijtje gezet:

 • Afspraak = afspraak;
 • 120% goede dienstverlening;
 • Opslag & overslag;
 • Betaalbare tarieven;
 • Gediplomeerd personeel;
 • Track & trace;
 • Hoge veiligheid;
 • Spoedritten altijd mogelijk.

Huur ons vandaag nog in!

Heb je interesse in een van onze diensten als logistiek bedrijf of in een van onze andere diensten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Je kunt dit doen door op de homepage jouw naam en telefoonnummer in te vullen. Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug. Heb je nog vragen over onze diensten of aanverwante zaken? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar +31 165 234 000. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen. Wij zijn je graag van dienst! Ook verzorgen wij transport in Breda.

Contact opnemen? Offerte aanvragen! Onze diensten

 

 

 

Vrijblijvend de mogelijkheden bekijken

Vul hiernaast uw gegevens in en bekijk de opties

Vraag specifieke prijzen op en bekijk hoe wij jou van dienst kunnen zien

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.