Transportbedrijf in Bergen op Zoom inschakelen

Transportbedrijf in Bergen op Zoom en omgeving gezocht? Van Meel Service uit Roosendaal heeft een jarenlange ervaring met veilig transport van goederen. Ook koeriersdiensten, pakket- en palletopslag en logistieke werkzaamheden behoren tot de diensten die wij leveren. Bespaar bovendien kostbare tijd en geld met de spoedritten die Van Meel Service verzorgt. Onze geroutineerde vakmensen zorgen ervoor dat u de service krijgt die u wenst.

Wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem meteen contact op! Ook als u een vraag heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u verder kunt.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Betaalbare en goede transportdienst voor Bergen op Zoom en omstreken

Of u ons nu wilt inschakelen voor transport op regelmatige of onregelmatige basis, voor een grote of kleine klus, Van Meel Service is de nummer één op transportgebied in de regio Bergen op Zoom. De gediplomeerde medewerkers van deze transportonderneming zetten zich 120% in om u te voorzien van de beste dienstverlening. Dit transportbedrijf levert uw goederen af tegen aantrekkelijke tarieven. Heeft u een zieke chauffeur? Dan kan één van onze chauffeurs bovendien invallen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw situatie.

  • Direct een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor ons transportbedrijf in Bergen op Zoom?

Wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast bent u verzekerd van diensten van een hoge kwaliteit:

  • Uw zending is volgbaar via track and trace
  • Hoog niveau van veiligheid: alle voertuigen hebben een GPS-volgsysteem
  • Spoedeisende opdrachten altijd mogelijk: voorkom vertraging met onze spoedritten
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
  • Beste transportdienst en een efficiënte organisatie van uw logistiek in Bergen op Zoom

Transport in Bergen op Zoom voor particulieren en bedrijven

U wilt graag uw zending zo snel mogelijk van A naar B laten vervoeren. Van Meel Service verzorgt uw transport van en naar Bergen op Zoom en heeft ervaring met zowel binnenlandse als Europese transporten. Het specialisme van Van Meel betreft distributieritten. Uw zending kan vaak – nadat u ’s ochtends de opdracht heeft gegeven – dezelfde dag nog worden afgeleverd. Het personeel staat voor een flexibele planning van het werk en de medewerkers houden de communicatielijnen met de klant bovendien kort. U heeft te maken met vakkundig personeel met de juiste kwalificaties, zodat u zeker weet dat uw goederen in vertrouwde handen zijn.

Altijd betaalbaar

Bij ons betaalt u altijd scherpe tarieven. De kosten van een transport in Bergen op Zoom zijn van meerdere aspecten afhankelijk. Onder andere: de productgrootte, de hoeveelheid van de te vervoeren goederen, de afleverlocatie, het type vervoer en de levertermijn.

Neem gerust contact met ons op en kom meer te weten over de tarieven die wij hanteren als transportbedrijf in Bergen op Zoom. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Maak kennis met onze logistieke dienstverlening

Wij zijn de nummer 1 in de transportsector. Of u nou een bedrijf heeft of particulier bent, wij vervoeren de goederen graag van A naar B. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten: koerier, opslag & overslag, logistiek en spoedritten.

Allerlei koeriersdiensten. Wilt u vlug een product internationaal laten transporteren? Wij kunnen met spoed allerlei goederen leveren door heel Europa en Nederland.

Distributievervoer. Distributieritten voor verscheidene opdrachtgevers. U kunt als opdrachtgever ’s ochtends nog beslissen om een zending te versturen.

Chauffeursdiensten. Heeft één van de chauffeurs van uw onderneming zich ziekgemeld? Onze chauffeurs vallen graag in!

Logistieke diensten. Wij bieden allerlei logistieke diensten aan. Van heftrukbediening tot aan het in- en uitladen van laadruimtes.

“Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector bent u er zeker van dat u met geroutineerde vakmensen werkt.”

Neem contact op of vraag een offerte aan

Zoekt u een koerier in Bergen op Zoom? Of wilt u logistieke klussen in Bergen op Zoom uitbesteden, zoals het in- en uitladen van laadruimtes? Wij staan als gerenommeerd transportbedrijf in Bergen op Zoom graag klaar om u te ondersteunen met onze diensten. De tarieven die wij hanteren zijn heel goed betaalbaar. Wilt u ons inschakelen voor transport, neem dan contact op. Ook met andere vragen helpen wij u graag verder. Wij zijn bereikbaar via info@vanmeelservice.nl en telefoonnummer +31165234000. Veel klanten die u voorgingen, weten dat Van Meel Service een betrouwbare partner is. Ons motto is niet voor niets afspraak is afspraak!

Neem direct contact op