Hét transportbedrijf in Etten-Leur met veel expertise

Transportbedrijf in Etten-Leur nodig? Van Meel Service is gevestigd in Roosendaal, maar verzorgt ook graag uw transport in de regio Etten-Leur. Of u nu nationaal of internationaal transport nodig heeft en of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, bij ons transportbedrijf gaat ons gemotiveerde personeel graag voor u aan de slag. Betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit staan bij de medewerkers van Van Meel Service hoog in het vaandel.

Wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem meteen contact op! Ook als u een vraag heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u verder kunt.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Professioneel transport voor Etten-Leur en omgeving

Van Meel is graag uw partner op het gebied van transport en logistieke diensten. Na meer dan 25 jaar ervaring in het transportvak vormen onze diensten een breed pakket. Zo kunt u voor transport van goederen, maar ook voor koeriersdiensten bij ons terecht. Onze koeriers handelen de verzending van uw pakketten dag en nacht nauwgezet voor u af. Ook het opslaan van pakketten en pallets behoort tot de mogelijkheden.

  • Direct een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Redenen om te kiezen voor ons transportbedrijf in Etten-Leur

Het ervaren team van Van Meel Service ondersteunt u graag bij het logistieke proces en bij al uw transport. Belangrijke pluspunten hierbij zijn:

  • Afspraak is afspraak
  • Betaalbare tarieven, neem hierover gerust contact op
  • Gediplomeerd personeel dat zich 100% voor u inzet en met zorg met uw goederen omgaat
  • Altijd de mogelijkheid tot spoedritten

Transport in Etten-Leur door vakmensen

Wij zijn een bekende naam in de transportsector. Zoekt u transport in Etten-Leur en gaat het om distributievervoer? De geroutineerde vakmensen van Van Meel rijden graag uw distributieritten of kunnen invallen na een ziekmelding van een chauffeur die voor u werkt. Heeft u een betrouwbare transportpartner nodig, zoek dan contact met ons via:

Van Meel heeft alle expertise, materiaal en gekwalificeerd personeel in huis om een hoge kwaliteit en service te kunnen bieden. Het is mogelijk om uw zending te volgen via het track & trace-systeem. Uw goederen zijn altijd in veilige handen, want alle auto’s, busjes en vrachtwagens zijn voorzien van een GPS-volgsysteem. Is er spoed gemoeid met uw levering? Wij zorgen ervoor dat uw pakket via een spoedrit op tijd binnenkomt, tegen een betaalbare prijs. Ook wanneer u transport in Bergen op Zoom of Roosendaal nodig heeft, ondersteunen wij u graag.

Scherpe prijzen

Bij ons betaalt u altijd voordelige tarieven. De prijs van een transport in Etten-Leur zijn van meerdere punten afhankelijk. Onder andere: de productgrootte, de hoeveelheid van de te vervoeren goederen, de afleverlocatie, het type vervoer en de levertermijn.

Neem gerust contact met ons op en kom meer te weten over de tarieven die wij hanteren als transportbedrijf in Etten-Leur. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Maak kennis met onze logistieke dienstverlening

Wij zijn de nummer 1 in de transportsector. Of u nou een bedrijf heeft of particulier bent, wij vervoeren de goederen graag van A naar B. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten: koerier, opslag & overslag, logistiek en spoedritten.

Allerlei koeriersdiensten. Wilt u vlug een product internationaal laten transporteren? Wij kunnen met spoed allerlei goederen leveren door heel Europa en Nederland.

Distributievervoer. Distributieritten voor verscheidene opdrachtgevers. U kunt als opdrachtgever ’s ochtends nog beslissen om een zending te versturen.

Chauffeursdiensten. Heeft één van de chauffeurs van uw onderneming zich ziekgemeld? Onze chauffeurs vallen graag in!

Logistieke diensten. Wij bieden allerlei logistieke diensten aan. Van heftrukbediening tot aan het in- en uitladen van laadruimtes.

“Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector bent u er zeker van dat u met geroutineerde vakmensen werkt.”

Betaalbare transportservice? Kies voor Van Meel Service

Veiligheid en snelheid staan centraal bij dit transportbedrijf Etten-Leur. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. De transportprijzen zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid, afleverlocatie en soort vervoer. Voor alle vragen staan onze medewerkers u graag persoonlijk te woord. Ook als u transport op regelmatige basis nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Kies voor een bedrijf dat staat voor een vlekkeloos transport!

Neem direct contact op