Professioneel transport in Roosendaal en omstreken

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van transport in Roosendaal, transport in Breda en omstreken? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Van Meel Service. We hebben de mensen, kennis en materialen in huis om je zo goed mogelijk van dienst te zijn als je goederen hebt die betrouwbaar en veilig getransporteerd moeten worden. Als transportbedrijf in Roosendaal weten we zeker dat je bij ons de service en kwaliteit vindt die je het vertrouwen geven dat alles met je goederen goed gaat komen. We hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het transport van allerlei soorten goederen.

Van lokale tot internationale transporten; voor ons is geen klus te groot of te klein

Wil je direct onze hulp inschakelen? Neem direct contact op! Ook als je een vraag hebt kun je gerust contact opnemen. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat je verder kunt.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Hét transportbedrijf in Roosendaal

Van Meel Service is een transportbedrijf in Roosendaal waar je er op kunt rekenen dat je de beste service en kwaliteit in huis haalt. Wij verzorgen zowel lokale als internationale transporten en gaan voor elke klus, of deze nu groot of klein is. Ook voor een koerier Breda kan je bij ons terecht. Bij ons werken geroutineerde, gemotiveerde mensen die graag voor jou aan de slag gaan en de zorg dragen voor jouw zending. We raden je aan om eens contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over wat wij je allemaal op het gebied van professioneel transport te bieden hebben.

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 25 jaar ervaring

Voor transport in Roosendaal kies je altijd voor ons! Maar waarom? We hebben de redenen voor je op rij gezet:

 • Afspraak is afspraak
 • 120% goede dienstverlening
 • Logistiek in Breda
 • Betaalbare tarieven
 • Gediplomeerd personeel
 • Track and trace. Via het webordersysteem kun je je zending volgen
 • Jarenlange ervaring in het vak
 • Hoge mate van veiligheid. Alle auto’s, busjes en vrachtwagens zijn voorzien van een GPS volgsysteem
 • Spoedritten zijn altijd mogelijk.

De beste transportdienst: compleet veilig en vlot

Als je op zoek bent naar transportdienst in Roosendaal en omgeving dat transport voor je kan verzorgen, dan verwelkomen wij je graag een keer. Bij ons vind je ervaring, maar hier hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Ons gediplomeerde personeel gaat graag voor je aan de slag. We hebben onder andere een specialisatie op het gebied van distributieritten, die dan ook dezelfde dag nog worden afgewikkeld. Jij kunt je goederen altijd volgen in ons track and trace systeem. Zo weet je altijd dat je goederen goed op weg zijn. Onze transportdienst Breda is compleet veilig en vlot.

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Altijd betaalbaar

Bij ons betaal je altijd betaalbare tarieven. De kosten van het transport in Roosendaal zijn afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder de grootte van het product, de hoeveelheid van de goederen, de leverlocatie, het soort vervoer en het levertermijn. Neem gerust contact met ons op en kom meer te weten over de tarieven die wij hanteren. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Onze diensten

transport roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Tal van diensten

Wij zijn de nummer 1 in de transportsector. Of je nou een bedrijf hebt of particulier bent, wij vervoeren de goederen graag van A naar B. Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten : koerier, opslag & overslag, logistiek en spoedritten

Allerlei koeriersdiensten. Wil je vlug een product laten transporteren? Wij kunnen met spoed allerlei goederen leveren door heel Europa

Distributievervoer. Distributieritten voor verscheidene opdrachtgevers. Je kunt als opdrachtgever ’s ochtends nog beslissen om een zending te versturen

Chauffeursdiensten. Is één van de chauffeurs van je onderneming ziekgemeld? Onze chauffeurs vallen graag in!

Logistieke diensten. Wij bieden allerlei logistieke diensten aan. Van heftrukbediening tot aan het in- en uitladen van laadruimtes.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector ben je er zeker van dat je met geroutineerde vakmensen werkt.

Kies voor ons transport in Roosendaal!

Schakel ons in voor transport in Roosendaal, en omgeving en ervaar de voordelen zelf! Onze deskundige en ervaren medewerkers zorgen er graag voor dat het transport vlekkeloos verloopt. Wil je meer weten over de diensten die we aanbieden, of over de kosten van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen. We zorgen graag voor professioneel transport middels koerier in de omgeving van Roosendaal. Ook verzorgen wij transport in Breda.

Contact opnemen? Offerte aanvragen! Onze diensten

Neem direct contact op