Professioneel transport in Roosendaal en omstreken

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van transport in Roosendaal? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Van Meel Service. Wij hebben de mensen, kennis en materialen in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn als u goederen heeft die betrouwbaar en veilig getransporteerd moeten worden.

Als professioneel transportbedrijf in Roosendaal weten we zeker dat u bij ons de service en kwaliteit vindt die u het vertrouwen geven dat alles met u goederen goed gaat komen. We hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het transport van allerlei soorten goederen op nationaal en internationaal niveau.

“Van lokale tot internationale transporten; voor ons is geen klus te groot of te klein.”

Wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem meteen contact op! Ook als u een vraag heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u verder kunt.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Transport in Roosendaal door Van Meel Service

Van Meel Service is een transportbedrijf in Roosendaal waar u erop kunt rekenen dat u de beste service en kwaliteit in huis haalt. Wij verzorgen zowel lokale als internationale transporten en gaan voor elke klus, of deze nu groot of klein is. Bij ons werken geroutineerde, gemotiveerde mensen die graag voor u aan de slag gaan en de zorg dragen voor uw zending.

Naast Roosendaal zijn we ook werkzaam in en rond Breda. Als koerier in Breda verzorgen we het vervoer van pakketten in de regio. Onze transport service in Breda is exact hetzelfde als in Roosendaal. Voor logistieke klussen in Breda kunt u dus ook bij ons terecht.

We raden u aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat wij u allemaal op het gebied van professioneel transport in Roosendaal of Breda te bieden hebben.

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 25 jaar ervaring als transportbedrijf in Roosendaal

Voor transport in Roosendaal kiest u altijd voor ons! Maar waarom? We hebben de redenen voor u op rij gezet:

 • Afspraak is afspraak.
 • 120% goede dienstverlening.
 • Logistiek in Roosendaal.
 • Betaalbare tarieven.
 • Gediplomeerd personeel.
 • Track and trace. Via het webordersysteem kunt u uw zending volgen.
 • Jarenlange ervaring in het vak.
 • Hoge mate van veiligheid. Alle auto’s, busjes en vrachtwagens zijn voorzien van een GPS volgsysteem.
 • Spoedritten zijn altijd mogelijk.

De beste transportdienst: compleet, veilig en vlot

Als u op zoek bent naar een transportdienst in Roosendaal dat het transport voor u kan verzorgen, dan verwelkomen wij u graag. Bij ons vindt u ervaring, maar hier hoeft u niet de hoofdprijs voor te betalen. Ons gediplomeerde personeel gaat graag voor u aan de slag. Als professioneel transportbedrijf in Roosendaal hebben we de verplichting om het vervoer veilig te laten verlopen. Hier doen we ons uiterste best voor.

We hebben onder andere een specialisatie op het gebied van distributieritten, die dan ook dezelfde dag nog worden afgewikkeld. U kunt uw goederen altijd volgen in ons track and trace systeem. Zo weet u altijd dat u goederen goed en bijtijds op weg zijn. Onze transport dienst in Roosendaal is compleet, veilig en vlot.

“Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening in Roosendaal.”

Altijd betaalbaar

Bij ons betaalt u altijd betaalbare tarieven. De kosten van het transport in Roosendaal zijn afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder de grootte van het product, de hoeveelheid van de goederen, de leverlocatie, het soort vervoer en het levertermijn.

Neem gerust contact met ons op en kom meer te weten over de tarieven die wij hanteren als transportbedrijf in Roosendaal. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Maak kennis met onze logistieke dienstverlening

Wij zijn de nummer 1 in de transportsector. Of u nou een bedrijf heeft of particulier bent, wij vervoeren de goederen graag van A naar B. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten: koerier, opslag & overslag, logistiek en spoedritten.

Allerlei koeriersdiensten. Wilt u vlug een product internationaal laten transporteren? Wij kunnen met spoed allerlei goederen leveren door heel Europa en Nederland.

Distributievervoer. Distributieritten voor verscheidene opdrachtgevers. U kunt als opdrachtgever ’s ochtends nog beslissen om een zending te versturen.

Chauffeursdiensten. Heeft één van de chauffeurs van uw onderneming zich ziekgemeld? Onze chauffeurs vallen graag in!

Logistieke diensten. Wij bieden allerlei logistieke diensten aan. Van heftrukbediening tot aan het in- en uitladen van laadruimtes.

“Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector bent u er zeker van dat u met geroutineerde vakmensen werkt.”

Kies voor ons transport in Roosendaal!

Schakel ons in voor transport in Roosendaal, en ervaar de voordelen zelf! Onze deskundige en ervaren medewerkers zorgen er graag voor dat het transport vlekkeloos verloopt. Als professioneel transportbedrijf in Roosendaal regelen we het vervoer van goederen en producten gewoon zoals het hoort.

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden, of over de kosten van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. We zorgen graag voor professioneel transport middels een koeriersdienst in de omgeving van Roosendaal.

Contact opnemen Offerte aanvragen Onze diensten

Neem direct contact op