Packs verzendingen

Samen met Packs zorgt Van Meel Service ervoor dat pakketten veilig en snel naar u worden vervoerd. Packs biedt een speciale, kleinschalige manier van werken waardoor maatwerk de basis is.

 

Wilt u gebruikmaken van de service van deze service? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen gerust contact met ons op.
Heeft u een kaart in de bus gehad omdat we u zijn misgelopen bij de bezorging neem dan contact op met 06-83810909 of bij geen gehoor via packs@vanmeelservice.nl en nemen dan z.s.m. contact met u op.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Zendingen met speciale eisen

Dankzij Packs kunt u bij ons nu extra goed terecht voor zendingen met speciale eisen. Zo biedt Packs speciale services aan voor vers verzendingen van bloemen, het zenden van medische producten en verswaren zoals fruit en groenten. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het vervoeren van elektronische artikelen die relatief kwetsbaar zijn. Maar ook brievenbuspost en pakketten die snel afgeleverd moeten worden zijn voor Packs geen probleem.

Wij zien Packs verzendingen als een zeer waardevolle toevoeging van onze diensten. Dankzij Packs kunnen we u nóg betere service verlenen.

  • Direct een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van een Packs verzending

  • Kleinschalige manier van werken
  • Maatwerk mogelijk
  • Handmatig verpakt en verstuurd
  • Veilige manier van verzenden
  • Opties voor speciale leveringen

Packs transport

Net als Van Meel Service, is Packs een allround betrouwbare pakketdienst. Wij werken samen met Packs verzendingen om u de beste en meest snelle service aan te bieden. Daarnaast is Packs gespecialiseerd in overnight-dienstverlening.

van meel service packs verzendingen

Gebruikmaken van een Packs verzending

Wilt u via Van Meel Service een pakket verzenden via Packs en bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over Packs, een kaart in de bus gehad bij een misgelopen bezorging of over iets anders? Neem gerust contact met ons op via packs@vanmeelservice.nl of via 06-83810909.

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Neem direct contact op