Transport voor Breda: Van Meel Service

Transport in Breda en omgeving nodig? Van Meel Service is dé expert op het gebied van transport in Breda en omgeving. Wij zijn de nummer een in de transportsector in jouw regio en zetten onze ervaring en kennis graag in om ook jouw transport helemaal veilig en snel te verzorgen.

Woon je in Breda of omgeving en wil je graag samenwerken met een transportdienst in Breda? Van Meel Service rijdt jouw transport snel en veilig naar de gewenste bestemming. Geïnteresseerd? Kom direct in contact met ons.

Van Meel Service is hét transportbedrijf van Breda en omgeving

Contact opnemen? Offerte aanvragen!

Waarom kiezen voor Van Meel Service

Als transportbedrijf voor Breda hebben wij de mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met het verzorgen van transport. Wij zijn in te schakelen voor grote en kleine transporten, waarbij je ons ook in dienst kunt nemen om op regelmatige basis een transport voor jou te verzorgen.

 • Direct een offerte aanvragen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zijn de voordelen als u ons inschakelt:

 • Afspraak is afspraak
 • 120% goede dienstverlening
 • Opslag en overslag
 • Betaalbare tarieven
 • Gediplomeerd personeel
 • Zending volgen via ons track & trace systeem
 • Hoge veiligheid
 • Spoedritten altijd mogelijk
 • Jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek
 • Van lokale tot internationale transporten
 • Gespecialiseerd in distributieritten: vaak nog op dezelfde werkdag afgeleverd

De transport service voor Breda en omstreken

Ben jij op zoek naar een transportbedrijf dat flexibel is en waar je er op kunt rekenen dat er altijd met grote zorg met jouw goederen om wordt gegaan? Dan raden wij je van harte aan om hiervoor gewoon even contact op te nemen met Van Meel Service.

De kosten

Van Meel Service hanteert betaalbare tarieven. De kosten van transport in Breda en omstreken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Namelijk de grootte van het product, de hoeveelheid van de goederen, de leverlocatie, het soort vervoer en het levertermijn.

Onze diensten

Koerier Roosendaal

Contactgegevens

Van Meel Service is een betrouwbare partner als het gaat om transport en/of logistieke dienstverlening.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector zijn we in staat om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Dé transportdienst van Breda

We kunnen onze werkzaamheden precies zo plannen dat ze in jouw schema passen. Wij bieden jou daarbij ook de mogelijkheid om al de te transporteren goederen online te volgen. Dankzij ons geavanceerde webordersysteem is het ook mogelijk om snel een nieuwe opdracht bij ons te plaatsen. Voor ons is op het gebied van transport in Breda en omstreken geen klus te klein of te groot.

Van Meel Service heeft jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek

Roosendaal: transport en koerier

Naast Breda zijn wij met al onze diensten ook actief in Roosendaal. Dus zoek je een koerier om je pakketje te bezorgen in Roosendaal? Van Meel Service staat dan voor je klaar. Van Meel Service is een van de beste logistieke bedrijven in Roosendaal.

Spoedritten in Roosendaal en Breda

In sommige gevallen bij het afleveren van goederen is haast geboden. Je moet er niet aan denken dat de productie wordt vertraagd, omdat een bepaald product nog niet aanwezig is. Daarom heeft Van Meel Service speciale spoedkoeriers in dienst genomen. Wij leveren jouw product op tijd in Roosendaal of Breda. Zo bespaar je geld en tijd.

Pakket en pallet opslag in Roosendaal en Breda

Heb je meer opslagruimte nodig? In het depot van Van Meel Service sla je overbodige spullen op, bijvoorbeeld als je midden in een verhuizing zit. Het overpakken van de lading in kleinere delen kunnen wij ook voor jou regelen. Doordat wij de dienst van opslag en overslag van pakketten en pallets aanbieden heb jij tijdens het gehele logistieke proces slechts één partner nodig.

Echte professionals in dienst

Als je er over denkt om een transport service voor Breda in te schakelen, dan is het heel belangrijk om een bedrijf te kiezen waar professionals werken met passie voor hun werk. Je vindt deze professionals natuurlijk bij Van Meel Service.

Transportdienstverlening

Wij staan al meer dan 25 jaar klaar als transportdienstverlening om al jouw wensen op het gebied van professioneel transport te vervullen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over ons bedrijf en de diensten die wij je kunnen verlenen.

Van Meel Service regelt het gehele logistieke proces

Neem direct contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Contact opnemen kan via ons telefoonnummer +31 165 234 000 of stuur ons een mail info@vanmeelservice.nl. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen! Onze diensten

Neem direct contact op